Meškutė Canararctia rufescens yra erebidų (Erebidae) šeimos, meškučių (Arctiinae) pošeimio rūšis. Kanarų salų endemikas.
Drugių išskleistų sparnų plotis siekia 48 - 66 mm. Šios rūšies suaugėliams būdingas ryškus lytinis dimorfizmas. Patinai yra pastebimai mažesni už pateles ir turi abipusiai šukiškas antenas. Drugių kūno ir sparnų spalva yra kintanti – varijuoja nuo pilkai rudos iki intensyvios rausvai rudos. Ant priekinių sparnų priekinio krašto išsidėsčiusios keturios tamsios, beveik vienodais atstumais nutolusios dėmės. Taip pat priekinių sparnų viduryje yra maža, aiškiai matoma juoda diskinė dėmė. Užpakaliniai sparnai savo atspalviu atkartoja priekinius, tačiau dažniausiai yra šiek tiek šviesesni. Šių drugių vikšrai tankiai plaukuoti, plaukeliai ilgi. Tai būdinga daugeliui meškučių pošeimio atstovų. Vikšrų kūnas yra tamsus, o ilgi šereliai sukuria pūkuotą išvaizdą, saugančią juos nuo plėšrūnų laurų miškuose.
Laurų miškai yra pirminis ir pagrindinis šios rūšies biotopas. Šie reliktiniai, drėgni subtropikų miškai pasižymi nuolatiniu rūku ir didele drėgme, idealiai tinkančia meškučių vystymuisi. Dažniausiai aptinkami apie 700 metrų aukštyje virš jūros lygio, tačiau populiacijos gali pasitaikyti nuo pat jūros pakrantės iki daugiau nei 1000 metrų aukščio. Drugiai geba prisitaikyti ir prie žmogaus pakeistos aplinkos – yra stebimi kultūriniame kraštovaizdyje, vaismedžių soduose bei priemiesčių želdynuose. Ši rūšis vystosi ištisus metus be žiemos diapauzės. Suaugėliai aktyviausiai skraido šaltuoju metų laiku – nuo spalio iki vasario mėnesio, o vasarą jų gausa pastebimai sumažėja. Nors drugiai neturi žiemos miego, sausuoju ir karštuoju vasaros periodu jų lėliukės gali panirti į kelių mėnesių vasaros miegą, taip išvengdamos nepalankių klimato sąlygų. Vikšrai yra polifagai. Jie graužia pačių įvairiausių vietinių ir introdukuotų augalų lapus: kanarinių snapučių (Geranium canariense), sotvarų Myrica faya, paprastųjų ricinmedžių (Ricinus communis), melsvalapio tabako (Nicotiana glauca) bei pienių Sonchus congestus.
Ši rūšis aptinkama tik La Gomeros ir Tenerifės salose.